Nu är vi flyttade

Nu är jag slut som artist och slut är även helgen. Inte mycket till vila blev det men desto mer flyttlådor har det burits! Tack vare svärisar, vänner och en lånad skåpbil så har denna flytt som skett i helgen flutit på jäkligt bra. Lite är ännu kvar i gamla förrådet men annars är fasen allt flyttat! Nu väntar veckor av uppackning och köksrenovering men jag tror verkligen att det är värt allt slit. För när man går och lägger sig och ser Kaknästornet blinka i fjärran så känns det rätt nice att va på plats i en ny lägenhet!

Listan

Med inte ens en månad kvar till julafton och ynka två veckor till födelsedagen så kan man väl kosta på sig en önskelista. Suget efter en massa prylar har avtagit lite iom flytten. Jag spyr typ lite på alla grejer vi äger just nu men trots det fick jag ihop en lista på små önslningar. Hehe. Tomten, håll till godo.

Doftljus går det ju inte att ha för många av, det är trots allt en förbrukningsvara.
Hörlurar tycks liksom hårnålar försvinna för mig. Ett par guldiga från Happy Plugs hade kanske hållt sig kvar längre innan de förlagts!
Film till min Polaroid! Så att fler ögonblick kan förevigas!
Alex Schulmans senaste bok för lugnare tider... Nån gång lär det väl bli lite stiltje i vardagen igen tänker jag.
 
En citruspress så att vi kan få i oss viktiga C-vitaminer!
En Moccamaster har länge stått på önskelistan, nu till vårt nya kök hade den suttit ännu bättre!
En tunnare jacka för inomhusbruk. Ovan från Åhlens är en favorit.
Det blir ju vår igen en vacker dag. Ljusrosa skinnskor från Åhlens är perfekta vårskor enligt mig!
Diors klassiker, j'adore, vill flytta in i mitt badrumsskåp.
 

Två veckor senare

I två veckor har jag nu tagit mig till Frihamnens industrilokaler för att parkera mig vid ett skrivbord i magasin 5. Jag trivs väldigt bra men jag skall inte sticka under stolen med att jag också saknar att vara på inspelningsplats, möta deltagare och få röra på mig under dagen. Sen är de mycket på kontoret som är nyttigt att lära sig och jag känner att jag utvecklas av detta miljöombyte så det är nog ändå bra. Igår satt jag med på ett möte där Universal berättade om rättigheter för musik i "non scripted tv" och idag har jag påbörjat ett programledarmanus. Imorgon dock så byter jag skrivbord igen och skall sätta mig med efterbearbetning ett par veckor. En helt ny tjänst som jag är både nervös och förväntansfull kring.

Efter jobbet orkade jag inte åka direkt hem till flyttlådorna så unnade mig lite ensamtid på ett café. Dock hade jag inte ro nog att bara ta det lugnt så läste på lite inför nya projektet imorgon. Väldigt skönt dock att sätta sig i en neutral miljö och bara ta saker i egen takt.

För övrigt ett äldst bra café! Nytt tror jag, Fikabaren!