Yogakväll i hemmet

Jag tog mig igenom denna måndag också. Hurra. Det var ett par motiga första timmar men efter lite kaffe och frisk luft så var ju även denna dag igång.

Det här regnet dock som mer eller mindre konstant har strilat ifrån himlen här i huvudstaden sedan i fredags kväll hade man ju kunnat vara utan men annars så tycker jag att det var rätt behagligt att vara utomhus idag. Ljuset som infunnit sig på morgnarna tackar jag och bockar för och likväl den ljusare kvällen som sommartiden medförde.

Efter jobbet hade jag verkligen en vision om att gå ut och springa men allvarligt talat, hur motiverar man sig till det när det står som spön i backen? Jag vet att det finns löpband på gymmet men fy så tråkigt. Två yogapass har jag istället utfört mellan tv-tittande, avlämningsskrivande och diskmaskinsurplockning.

Jag kan inte endast livnära kroppen fysiskt med yoga det är ett som är säkert, jag behöver verkligen konditionen men nu när jag hittat en träningsform som jag på riktigt tycker mycket om så kan jag faktiskt tillåta mig att öva lite extra kan jag tycka.

Passen jag gör hemma tar jag ifrån Youtube och främst använder jag mig av de som ligger under namnet "Yoga för alla". Idag gjorde jag följande två pass samtidigt som jag hade den HÄR spellistan igång i bakgrunden:

 
Visst är det inte samma sak som att gå på ett riktigt pass för man vet ju inte om man gör rätt eller fel men jag gör så gott jag kan och tro det eller ej men jag blir faktiskt riktigt varm efter det första passet. Det andra gjorde jag mer som nervarvning nu på kvällen.

Farmenfinalen!

Igår sändes finalen av Farmen 2015. Troligtvis den roligaste produktionen jag jobbat med. Lycklig är jag över att kag och N båda kommer att arbeta med den nya säsongen som kommer spelas in i sommar!

I samband med finalsändningen så samlades stora delar av farmengänget. Både deltagare och produktionspersonal. Det var riktigt kul att se så många av dom igen och nu när allt är officiellt få gratta ännu en gång!

Det blir svårslaget att få ihop ett gäng med så mycket härliga människor ännu en gång men jag är glad att jag i alla fall fick äran att lära känna det galna gäng som gjorde år 2015:s upplaga så grym!
Morotsbiffar med aubergineomelette

Vi försöker verkligen men det är SVÅRT. Jättesvårt till och med. Det här med att försöka äta vegetariskt är ju rätt lätt om man typ gör en sallad, en tomatsoppa eller livnär sig på ostsmörgåsar men när det skall till att lagas mat med lite nytänk som känns spännande och god så blir det svårare!

Här om dagen la vi i alla fall manken till och gav oss på att göra morotsbiffar. Dessa skulle sedan stekas i riklig mängd olja vilket tog en evighet innan de stelnade så att de gick att vända. I slutändan så blev det väl helt okej. Biffarna smakade mer än jag trodde, mest troligt av löken och fetaosten som vi hade i smeten. Tillbehöret blev en omelette med aubergine och tomat. Dock inte fullt så aptitlig men den gick ner och vi kände oss stolta över vår vegetariska midag. 
 
Vi serverade ihop med en sallad och sedan äppelmos och turkisk yoghurt som sås.