Regn


God morgon! Här har det regnat hela natten, nyss kom en ny skur och det ser sisådär ut på himlen men jag hoppas på ett torrt arbetspass idag. När det regnat här så blir luften så otroligt klibbig och värmen som annars är överkomlig blir jobbig att vistas i. Men jag har en gedigen frulle i magen och en litervis med vatten så jag skall nog ta mig igenom denna dag också, med eller utan varmt och klibbigt regn!

Ledig dag

Då har man varit här en vecka då! Konstigt det här med tidsaspekt då det känns som att jag varit här mycket längre än så. Vissa kollegor vill aldrig att den här perioden skall ta slut medan jag själv gärna ser att det rasslar till och blir hemfärd. Det har inget med jobbet att göra att jag vill att det skall gå snabbt för det är verkligen ett fläckfritt jobb just nu, men jag funkar liksom inte helt hundra när jag inte har någon nära person att bara vila ut hos. Tack och lov för att det i alla fall går enkelt att chatta och ringa via internet hem! 

Ledig dag idag har jag haft och aktiviteten för dagen har varit simning, hamburgelunch, strandhäng och glassätning! Vi har hittat ett litet trähus i färgen lila som säljer hemgjord glass! Riktigt smarrigt var det. Undertecknad tog apelsinglass och kokos och den glassen lär vi ta igen!

Nu väntar fyra dagars jobb igen innan ledighet.


Det är inte bara sol


Kanske syns det inte på bilden men regnet står som spön i backen. Skall strax åka och jobba och jag försöker lägga upp en flyktväg fram till bilparkeringen som minimerar riskerna att bli dyngsur.
Förmiddagen spenderade jag med 50 längder i poolen och en tallrik havregrynsgröt. Nu väntar ett arbetspass på ca 12h!