Balkonghäng och fix


Jag har landat hemma i Huskvarna nu. Den värsta jetlagen är borta och jag försöker att ta det lugnt och inte stressa mellan allt fix och trix som står på agendan. Det är rena sommarvärmen här också vilket gör att det blir balkonghäng både på dag och kväll. Bara en sån sak gör att stressen lägger sig något.

Vi har idag börjat rigga i lokalen inför helgen så smått. Ställt ut bord och börjat tänka kring hur det skall dekoreras. Imorgon bär det av dit igen för att fortsätta och det är nästan bara det roliga kvar! Lite diskning av glas och sånt skall göras men annars är det dukning, blomsterdekorationer och pyntning som står på agendan. I alla fall är det dem grejerna jag själv tänker vigs mest tid åt.

Nu, efter lite té på balkongen, så är det dags för sängen! Imorgon kommer även Nicklas hem från Aruba och det var verkligen på tiden!


Håret!

Jag är så nöjd med mitt hår! Det kostade visserligen en smärre förmögenhet så tur är väl det. Hoppas jag kan få till liknande vågor/lockar på egenhand nästa lördag bara! 
Två olika blonda nyanser användes och metoden som använts kallas "Nail hair" hos salongen Rapunzel och det är små slingor av hår som fästs med vax. Jag tror att jag kommer bli beroende!

En vecka kvar!


Vart tog tiden vägen? Den där nedräkningen som sakta räknade ner från något över 300 dagar och nu är nere under tvåsiffrigt! Sjukt! Så jäkla sjukt!

Att jag och Nicklas skall gifts oss, just själva äktenskapet, känns inte så konstigt. DET har vi ju vetat i 1,5 år att vi ska. Det finns heller inget annat som känns mer rätt än att få bli N:s fru. MEN det är bröllopet/festen/eventet som känns sjukt. Att vi om en vecka skall anordna detta. Alla gäster som kommer dit för vår skull! Alla pengar som kommer gå åt till den här dagen. All planering som skett under det gångna året för att just denna, enda, dag skall bli så bra som möjligt. Och denna dag är om en vecka!

Idag åker jag till Jönköping. Igår fixade jag fransarna och i skrivande stund sitter jag och får håret fixat. En förlängning är på gång och jag är otroligt förväntansfull! Känns som att när jag ikväll sätter mig på bussen så går jag in i bröllopsdimman!