Final!

20.00 ikväll går finalen av Stjärnkusken! Klart ni vill kika på detta ich se vem som tar hem guldhjälmen!

Torsdag

Sov, sov lite till och gick sedan upp för att mötas av regnuppehåll! Yes! På tunga ben lufsade jag runt min sedvanliga runda och när det var sådär en kilometer kvar så kom det. Det avskyvärda regnet. Kul jul. Dyngsur kom jag hem och därefter följde frukost och ett lååångt bad. 
Men jag tänker positivt och hoppas att det blir riktig sensommarvärme i augusti/september. För visst finns den möjligheten?! Eller?

Kaffe med kanel, ägg, smörgås, juice och en frukt. Ingen superavancerad frukost idag men skönt att iaf få välja själv vad man skall äta och inte är låst till den fil och flingor som bjuds på jobbet.
NU, hämta mitt nya pass!

Bostadsmarknaden åt helvetet

Om jag vann lite pengar. Eller rätt mycket pengar, så skulle jag köpa en lägenhet åt min syster. Fy fan för bostadsmarknaden i denna staden alltså. Ska det vara för mycket begärt att en student som väljer en högskola i en annan stad skall kunna bo i den staden?! Tusenlappar, ibland i mer än tiotal, skall folk ha för att hyra ut en liten lägenhet. Eller så begärs det en rimlig summa men då är det ett rum i en villa en timme utanför stan! Att köpa en lägenhet blir billigare i månaden men det är ju också sjukt att det skall krävas att en student skall ta ett lån på 1,5miljon för att över huvudtaget kunna flytta och bo i staden där en utbildning finns.
Arg blir man ju för mindre!
Sååå, nu låter högre makter mig vinna några miljoner så jag kan hjälpa syster yster!