Mot sista veckan!

Sista och därmed även finalveckan har nu startat på jobbet och för sista gången beger vi oss nu till Skillingaryd. Liksom förra sommaren har dessa veckor swishat förbi och tagit sommaren med sig och när vi om en vecka åker hem igen så är liksom hösten här. Galet! 

Innan vi åkte hemifrån hann jag iaf skörda de första tomaterna på plantorna på balkongen. 12 stycken små söta saker plockades av så förhoppningsvis är resten klara när vi kommer hem igen.

Nu köttar vi sista episoderna och stänger farmenbutiken för denna säsong!


Vågat i fönstret

En ny pinal huserar i vårt köksfönster. En gammal gammal hushållsvåg som jag hittade i ett av Nickals papaps uthus när vi var där och hälsade på i somras. Den var rätt rostig och smutsig men efter en vända med diskborste, tandborse, rostlösande medel och lite pill så blev den ändå i helt okej skick. Frukskål är dess nuvarande ansvarsområde för våg tror jag inte att den kommar att få aggera något mer!

 

Glad för att det är mycket bra nu!

Vissa dagar är det lite extra lätt att vara tacksam över att livet är snällt mot en. Som en tisdag när sensommarvärmen fortfarande finns kvar trots att ett stilla duggregn sipprar ifrån kvällshimlen och jag går hem ifrån en spontan myskväll med några av de finaste av vänner! Lägg där till ett bra jobbmöte på dagen om höstens jobb, lunch ihop med pojkvän OCH syster och sedan lite stadsstrosande med samma syster! Att sedan kunna möta upp tre unga kvinnor som förgyller mitt liv och över lite vitt vin avverka samtalsämnen som berört våra veckor som vi missat av varandras liv. 
Jag har sedan också bokat in en resa till Oslo i höst för att äntligen hälsa på the one and only, Elli! 
Ja det är mycket som känns bra nu, och jag är glad för det!