Veckan som gått

Fem lediga dagar har gått! Hej vad det gick! Dessa dagar har maxats med innehåll likt ordflödet i en hellströmlåt. Så varför inte bara låta bilder tala kort och gott för att se hur veckan varit. 

Efter hemkomst i söndags så var vi och fixade nya pass och åt sedan födelsedagsmiddag hos Nicklas mamma. Sedan följde följande under veckan:
Jag hade en dag på stan där jag florerade på gatorna runt NK. Känner mig alltid lite ner Stockholmsk när hag befinner mig där. Anledningen till detta citybesök var lunch med Fatima som vilken vecka som helst kläcker en nyföding! Kul!!! 
Sen var jag inne hos frissörsalongen Rapunzel och fixade lite tovor och slitna toppar. 

Onsdagkvällen tog jag N under armen och mötte upp en hel hög av fina människor på en restaurang under Djurgårdsbron. Ännu en stjärna skall nämligen lämna Stockholm och det behövde verkligen inte firas men likväl lycka till-skålas för! Efter Strandvägenhäng gick jag, N, N, J & R vidare till Gamla stan och drack en något mer ekonomisk öl än de första.


Torsdag blev passuthämtningsdag och sedan förortslunch på torget i Kärrtorp. En rosa husvagn kan väl inte vara annat än ypperligt för snabbmat?! Älskar kontrasterna man får genom att bara fördas ett par minuter med tuben. Som kontrasten mot vår middag på kvällen som tog oss till:
Lilla ego där vi nyttjade bröllopspresentkort på kvällen! Kantarelltjofräs blev förrätten som var sinnessjukt god, liksom fisken till huvudrätt som slank ner fortare än kameran hann åka upp!
Fredagen kom. Vi städade hemma inför söndagens visning och sedan tog jag cykeln hem till Johanna för klassisk fredag med taco, lösgodis och Doobidoo på tv:n.
BRA vecka! Tack för den! NU, finalvecka och sista vändan till Skillingaryd.

Frukostdags

Morrn morrn!
Det är så skönt att få göra sin egen frukost hemma alltså! Att få bestämma själv vad man vill ära och handla in. Imorse gjorde vi någon form av tallrikssmoothie som vi toppade med frön, hallo och kokos.

Innehållet i smoothien var banan, avokado, mjölk, frysta hallon, spirulinapulver och frön.
Grapejuice, ägg och lite fincrisp med avokado brev resterande frukostdel och detta står man dig nog på ett tag. Idag skall vi hämta ut pass, äta på Lilla Ego ikväll och försöka ta tag i städning av lägenheten!


Bröllopet del 5, dansen

Tänkte att det var dags att runda av den här bröllopsuppdateringen. I alla fall när det kommer till att gå igenom skeendet. Efter middagen så anlände vårt band. Att ha ett liveband var fasen något av det bästa beslut vi tog, jäklar så bra drag det blev. Pianisten Mia inledde logdansen med att sjunga "Can´t you feel the love tonight" och till den dansade vi "vals" (som var en tryckare). Där och då var det bara VI. 
Efter denna dans så drog den riktiga dansen igång och bandet spelade i två omgångar med en tårtpaus emellan. 
 
Bandet rundade av någon gång strax efter midnatt och därefter blev Spotify vår vän fram tills dess att solen började gå upp. Fokl dansade barfota på trägolvet, vi hade eldkorgar utanför där folk som vilade öronen kunde grilla marsmallows och vi var inget annat än lycklig när vi med bröllopspresenter i knät tryckte ihop oss i bilen som släppta av oss utanför hotellet vid 04.30. Denna dag alltså! Bästa i mitt liv!