Min mamma

En mamma, min mamma. Och Elins såklart. Den bästa av de bästa. Du är inte bara bäst idag på självaste mors dag och det är inte heller bara idag som du borde få blommor och uppmärksamhet. Du är värd allt det fina alla dagar året runt. Jag älskar dig masen!
 

Igång med det nya

Då var det nytt jobb igen. Trots regn, invirad i en svart plastsäck och med lätt fuktiga fötter så har det varit en bra dag! När saker är välplanerade och det flyter på så blir allt tusen gånger lättare och man kan fokusera fullt ut på att just göra  ett bra jobb!
Sen att jag fick se den här lilla minihästen "Vinnie" från ATG:s tv-reklam satte ju också det lite guldkant!


Klart!

Det är över! Trodde knappt att denna dag skulle komma. Jag är helt slut, matt, kaputt i bollen och till på köpet har en dunderförkylning burit ut. Lägligt på ett sätt att den kom just nu om det inte vore för att nästa jobb börjar imorgon. Men jag har några timmar att kurera mig på och ladda om batterierna. 

Det jag tar med mig från den här perioden är en hel massa lärdom. Framförallt vetskapen om hur mycket redaktionellt slit som ligger bakom att inspelningar skall fungera. Sen har jag också fått några ruskigt härliga vänner på köpet som jag inte hade klarar det här projektet utan! 

Nu ska jag bada, sova lite till och sedan promenera bort till Nicklas mamma och å lite mat serverad. Lyx!
Vi var vakna tills att solen gick upp inatt. Avslutade den här perioden med lite avslutningsmingel på "Himlen där till".