Valborg fast vanlig måndag

Trots att det visst är valborgsmässoafton idag så var det längesen det kändes så mycket vardag. Om N varit ledig som "vanligt folk" imorgon så kanske det varit annorlunda men nu är så inte fallet så vi lägger ännu en vanlig måndag bakom oss. 

Hur ser då en vanlig måndag ut kan man fråga sig? Jo just idag så var det en morgontrött mini som gav sin moder sovmorgon vilket vi tackar och bugar för. Han var så gosig så man ville äta upp honom på morgonkvisten. (null)
Sen var det dags för föräldragrupp på BVC dit vi sprang då tiden åts upp av ovan nämnda sovmorgon och monsterbajs (läs 3 dagars lagring). Aldrig varit med om något liknande! 
(null)
Det var alltså inte jag som bajsade, så vi har klarlagt det!
Hemma igen så blev det sovstund och mellis. Och poff var Nicklas hemma och dagen blev kväll! (null)
(null)
(null)
Kanske, om ork och väder tillåter att vi letar upp en eld ikväll men vi får se. Känns kanske inte som att C riktigt bryr sig om att titta på en eld än riktigt.

Söndagsbestyren och sisa simmet

En vanlig helt superskön söndag har vi haft. Känns som en evighet sedan som det bara var jag, Nicklas och C en hel dag. Började dagen med sovmorgon gjorde jag också då N tog med sig lillis upp vid 7.30 och så kunde jag sova vidare! DETVARSÅSKÖNT!!! Lägg sen till att Nicklas gjorde frukosten och att jga hann ta ett rätt långt bad innan vi kickade igång dagen på riktigt så förstår ni att jag var rätt så himla nöjd.
 
Storhandling på Willys blev sen dagens första aktivitet. Den andra blev hemmalunch med nya smaker, dvs Cornelis fick testa en ny smak "majs och sötpotatis" i puréform. Det var satan så sött kan jag tycka så inte så konstigt att det slank ner med god aptit. Även en majskrok fick han i sig den lilla gourmanden. Det känns kul att han, peppar peppar, nu verkar tycka det är rätt smarrigt med smakportioner. 
Den tredje och sista aktiviteten för den här lilla familjen denna söndag blev babysim. Det var kursens sista tillfälle och tyvärr även den tråkigaste då det var en instruktör som inte alls var lika bra som den vi brukar ha... Men men, bada fick vi göra alla tre och C tycker ju att det är kul att plaska så det bekom nog inte honom. 
 
Ny vecka stundar, lite förädragrupp, lite jobbmöte och lite lugn hoppas jag då jag till helgen som kommer skall jobba både lördag och söndag. 
 

Lördag

Vaknade av att minst tog mest plats denna lördagmorgon. Han jobbar sig liksom från att börja natten i sin korg till att komm upp på min sida sängen för amning, ner i korgen igen för att ännu senare komma upp för amning på andra sidan och då blir han kvar där i mitten. Mysigt men trångt. (null)
Vid 10.00 gav vi oss ut genom dörren. Jag till söder för Sarahs baby-shower och Nicklas och Cornelis till stan för inhandling av ny drönare. (null)
(null)
(null)
Sarahs systrar hade ordnat så fint och själv bidrog jag med "blöjtårta". Den blivande modern fick också göra blindtest på barnmat... Såg sådär gott ut. (null)
(null)
I drygt fyra timmar var jag från Cornelis när jag åter kom hem och det känns väldigt skönt att det nu mera inte är några problem att vara ifrån honom såna långa stunder. Nicklas hade roddat både urpumpad bröstmjölk och ersättning och C hade tackat och tagit emot. 
När kvällen smög sig på så var det dags för nästa event denna lördag. Familjen Nylander knackade på dörren vid femtiden och sen följde en trevlig kväll med pasta, vin, choklad, utbyte av föräldraupptäckter och lek med deras lilla M. Nicklas fick aggera sagouppläsare på slutet och gjorde det med bravur. (null)
Nu skall här sovas och imorgon väntar en lugn söndag som avslutas med det sista babysimmet.