Njutet och biblioteket

Men alltså JA! Tack vädret! Ännu en dag med sol och så fredag på det. Jag och Cornelis började dagen med en "rim/sång-stund" på biblioteket i Hammarbysjöstad. Jag var aningen skeptisk till denna aktivitet men efteråt var jag ändå nöjd över att vi gick dit då C faktiskt verkade gilla det. Han gillade framförallt att titta på såpbubblor som blåstes och att "åka" prästens lilla kråka... Väldigt fint bibliotek också så dit lär vi gå och låna böcker sen! (null)
(null)
(null)
Efter denna förmiddagsaktivitet drog vi raka spåret ut till Skuru för en heldag i solen hos O och lilla N. Alltså drömmen att ha en sån här uteplats!  (null)
Det var så varmt att jag fick låna shorts och medan bebisarna sov gott i skuggan njöt vi av grillkorv och öl. (null)
(null)
(null)
Fler av dessa dagar TACK!

Myspölen

(null)
Cornelis har fått en myspöl i sitt rum. Ett substitut till spjälsängen som flyttat in i sovrummet. Jag fyndade den på Blocket och jag tror den kan komma att bli väldigt poppis. Han har redan sovit i den en gång och så har vi suttit och kikat i böcker.
(null)
Sedan han vände sig igår så är det som att han vägrar ligga på rygg. Han vill vända sig hela tiden och skall ha saker som ligger en bit bort.
(null)
Inatt är vi ensamma igen då N sover över på jobbet men vi är ju ruttade nu jag och C så det skall nog gå fint.
(null)

En vanlig, men ovanligt bra dag.

Det har varit en sån där extra bra dag idag utan att det egentligen varit något speciellt. Cornelis har varit superglad och tillfreds och lyckades för första gången rulla från rygg till mage. Jag fick även sova någorlunda okej inatt och solen som gömde sig stora delar av dagen kom fram tillslut.

Nicklas jobbade sin första dag på nya projektet idag och när han kom hem så tittade solen fram. Jag som bara varit ute en kort sväng på förmiddagen önskade ännu en promenad så vi gick ut alla tre. (null)
(null)
(null)
Det var så himla fint ute och när vi passerade en uteservering mitt i det varma kvällsljuset så kunde vi inte stå emot att bara "fånga dagen/kvällen" lite och slå oss ner. (null)
(null)
(null)
Tanken var inte att äta middag men va fasen. En vietnamesisk baguette kändes lite mer tilltalande än linssoppan som väntade hemma. Ibland vill livet bara att man njuter lite extra så då får man faktiskt göra det. (null)
(null)
Drygt sex veckor tills även jag börjar jobba nu. Hur snabbt går inte tiden? Tur att jag kan ta med denna lilla skrutt rätt mycket om jag vill för annars hade jag saknat ihjäl mig. 
(null)