Spara datumet!

Okej, där sattes bröllisnerverna igång på riktigt! Fick ett superfint "Save the date" idag till ett datum nästan två månader efter vårt. Hur kul som helst men känner att vi nog måste ta tag i den där listan med folk som vi vill meddela vårt egna datum till! 

Tänk att få gå på, inte bara sitt eget, utan även en väns stora kärleksdag nästa år! Hurra så härligt! 

Höstshopping

Lönen har trillat in på kontot och man vet ju aldrig hur länge till den gör det så då gäller det ju att passa på att shoppa loss så länge det går... Ja eller så är det just det man inte borde göra men det går ju inte att tänka så hela tiden heller så jag har faktiskt köpt mig både en ny hösttröja och lite ny växtlighet till balkongen!

Tröjan blev min för 399kr på Lindex och är verkligen den pefekta hösttröjan med polokrage och rostbrun färg. Växterna som numera (visar bild senare) bor på balkongen består av Palettblommor och Ljung. Som alltid köpte jag mina växter hos "Blomsterringen" i Skanstull och det blev himla fint om jag får säga det själv.

Med de varma dagaran som just nu infunnit sig i Stockholm känner jag mig redo för hösten. Fortfarande värmande strålar från solen ihop med krispig luft gör det rätt behagligt att vistas utomhus och sen blir det ju faktiskt rätt så vackert också!
 

Morfar Ginko

Testade en ny restaurang i helgen! Ny för oss iaf. Morfar Ginko vid Mariatorhet var det som fick sig ett besök och det var ett jädrans trevligt ställe alltså. Litet minus dock att det var väldigt fullt och personalen inte riktigt hann med slla bord så vi fick vänta rätt länge mellan beställningar och service. 
God mat och öl hade de iaf och miljön var verkligen en fullpoängare!
Lite för kallt för att sitta på innergården men det såg väldigt lockande ut!