Lugn och slapp kväll

Nu är det fredagsmys. En stund i alla fall innan jag somnar i soffan. Nicklas är i London och jobbar så det blir fritt fram att välja tv-program. Tror det blir någon blandning av Let's dance och en romantisk film. Men planen är ändå att typ sova! Sova, sova, gu så skönt!


I ugnen står varma mackor, det var det enda jag förmådde mig att anrätta denna kväll. Det och lite frukt! Kan gilla den här typen av kväll också även om Nicklas gärna hade fått vara hemma.

Kransenkväll

Igår gick jag och lade mig 21, jävlar så trött jag var. Projektet jag jobbar med just nu kräver all min tankeverksamhet och jag känner en press på att leverera, vill så gärna att det skall bli bra detta!!! Boostar med C-vitamin för att inte dra på mig nån förkylning nu vilket känns som en tidsfråga när temperaturen pendlar med 20 grader på ett dygn just nu!


Måttligt pigg alltså!


Efter jobbet undrade Fatima om hag ville haka på till Midsommarkransen där de hade lite längre öppettider och erbjudanden ikväll. Min första tanke var att tacka nej men sen insåg jag att det kunde vara skönt att faktiskt hitta på något som inte hade med jobbet att göra.

Det var ett bra beslut att åka ut till kransen, med snöblandat regn som föll så kändes det typ som julskyltning. Hittade sedan en lampa jag blev kär i, skall övertala N om att den kan bli fin i vardagsrummet!

Lista: Åtta punkter om vår relation

Vad kunde ni bråka om men gör (oftast) inte: Den överfulla soppåsen som ingen går ut med, tills dess att någon ändå gör det efter att den typ svämmat över big time.
Berätta om en oskriven regel ni har: Den som lagar mat behöver inte ta hand om disken.
Vad gör alltid DU i ert hem och inte din partner: Planterar växter. Könsneutralt så det förslår.
Vad gör alltid din partner och INTE du i ert hem: Bygger saker. Ännu mer könsneutralt.
Nämn en rutin som inte får brytas: Att säga godnatt innan man går och lägger sig, muntligt eller skriftligt, gäller även när man inte är på samma plats när läggdags infaller.
Nämn en sak som ni aldrig kan komma överens om: Vilken film vi skall se, det finns ingenting annat där vi har så olika smak inom som i filmsmak.
Vad är det som gör att ni funkar ihop: Det faktum att vi, klyschigt nog, kompletterar varandra på ett sätt som gör att både vår relation och vardag liksom flyter på utan större hinder. Vi förtår också varandras syn på livet och tillåter varandra att göra det den mår bäst utav. Som våra äktenskapslöften lydde delvis "jag lovar att hålla om dig utan att hålla fast dig".
Vad kommer få er relation att vara forever: Att vi nu efter snart sex år tillsammans bara påbörjat vårt liv ihop och har många steg kvar att ta och utvecklas ihop inom. Det känns som att vi iom bröllopet typ klarade sista "bossen" på Level1 om man skall prata i Tv-spelstermer och nu är redo att kliva upp till Level2 och ta oss an den utmaningen. Det finns alltid nya saker att uppleva/upptäcka/vinna och gå imål inom.     
 Foto: fantastiska Emily Dahl, Arsenik fotografi