En nytt plagg

Det händer inte jätteofta just nu att jag köper nya kläder. Jag blir liksom inte motiverad när jag varje dag går klädd i ett neongult varselställ. Funderar typ på vad jag har för klädstil egentligen, vad är min personliga stil när jag inte har "lös och ledig klädsel" till jobbet...

Av min garderob att döma så finns ingen specifik stil. Det är en salig blandning av ljusa, mörka, tighta och lösa jeans och sedan allt ifrån småblommiga klänningar till svarta rockbandst-shirts. 

Sist jag var på stan så köpte jag iaf en ny top. En vit mjuk kortärmad top med någon form av kyssmunnar på. Lämpligt plagg kan jag tycka då den blir bra ihop med såväl ett par trasig bagyjeans som till den blommiga kjolen.
Från & other stories! Blev även handtvål och en flygplansvänlig body mist!

inspirationsbilder

I och med att Nicklas fixade iordning vårt sovrum så har jag blivit sugen på att fixa fler saker här hemma. Dock är det inte särskilt gott om tid över för sånt fix just nu men man kan ju få drömma i alla fall. I köket skulle några av köksluckorna behöva bytas ut och nytt porslin innanför de där luckorna har jag ju redan svamlat om.
Orientaliskt klinker i hallen hade jag inte heller tackat nej till eller varför inte fräscha upp vardagsrummet med en ny fåtölj.
I väntan på lugnare tider så samlar jag bilder i en mapp på datorn. Nedan följer några.
En Moccamaster för att lyxa till kaffet i köket // Porslin från Månses design // Kruka i större storlek från Svenskt Tenn // Glaskaraffen Linné för blommor eller saft // Påslakansett i linnetyg i jordnära färger // Trifolium fladdermusfåtölj // Fåtöljen Jetson.
 
 

Vårförkylning

Snörvlig, frusen och en näsa som rinner. Det är priset man får betala för att ha suttit utan jacka på en bänk vid Nytorget med solen i ansiktet och en stor kopp kaffe föregående dag. Men det var SÅ värt det. Vet att kloka ord säger att man "skall svettas in våren och frysa in vintern". Vilket iof låter ologiskt men kanske borde jackan suttit på igår.

För att mota bort förkylningen så har jag suttit under en filt med en kopp té framför "Grey's anatomy" sedan jag kom hem. 
I övrigt så googlar jag bröllopsbilder, uppdaterar "osa-listan" stup i kvarten för att se om fler gäster kan bockas av, mailar eventbyrån vi skall hyra ljudteknik ifrån och håller allmänt hög tankeverksamhet kring den kommande tillställningen som skall ske 4 juni. Vissa dagar är jag coollugn medan vissa dagar får jag panik. Skriva listor i ett block är mitt nya, det får hjärnan att avlastas lite!