Sommar och höst på samma gång

Poff och så blev det typ höst. Att man kan glömma hur olidligt varmt det faktiskt var ett  tag där i juli är ju rätt knäppt men nu längtar jag typ redan tillbaka till den där värmen! I tisdags tog vi kvällsdopp men idag är det raggsockor på.

De senaste dagarna har förärats med något lugnare tempo och det känns väldigt skönt för andhämtningen. Cornelis farmor har hälsat på, vi har haft kräftskiva på jobbet, jag har bakat bullar till teamen och idag hann vi upp till Jkpg för lunch hos mamma och  pappa. Tre veckor kvar nu av inspelningen här nere och även om det känns  lite som ett marathonlopp så ser jag också finalskumpan ploppa. 
Jag skall försöka njuta av den sista tiden här nere nu. Njuta av att slippa laga mat, ha barnvakt åt C, slippa städa och såklart av att ha äran att producera ett himla kul program ihop med toppenmänniskor. 

Ny vecka stundar och jag har fått ny energi! (null)
(null)
(null)

Det dåliga samvetet och sånt

Det börjar ta på krafterna att vara hemifrån. Att ständigt känna att man inte helt kan slappna av eller ständigt ha lite dåligt samvete. Det sistnämnda har jag antingen för att C får spendera sin första sommar i en containermodul, eller för att N får spendera sina lediga dagar i samma nämnda  containermodul. Samtidigt som jag känner att jag kanske är för lite mamma och fru just nu så känner jag också ibland att jag är för lite chef just för att jag ibland väljer att äta lunch med mitt barn istället för kollegor. 
Jag tycker ju verkligen om mitt jobb och jag vill tro att vi tillsammans, jag och N, ändå löser situationen bra. Men det finns stunder då det är svårt att veta för vems skull man ändå väljer att ha det så här. 
Jag hoppas att min älskade lilla Cotte ändå kommer att få uppleva många knasiga arbetsplatser hans föräldrar kommer att jobba på i framtiden. Jag vägrar nämligen "ge mig" bara för att detta yrke liksom inte är helt skräddarsytt för en småbarnsfamilj.
(null)

Sommarens lediga dagar

(null)
Vi var lediga. I fem dagar var vi "lediga". I alla fall så pass mycket att vi alla tre kunde åka iväg till stugan ihop. 
Jag skulle ljuga om jag sa att det var skönt. Det var LJUVLIGT! Är så glad över att C fick spendera några dagar av sin första sommar på samma sätt som jag gjorde.
(null)
Denna varma sommar alltså. Gult gräs, svettigt barn och fräknar är ledorden.
(null)
En dag åkte jag på auktion. Tyvärr kom jag lite för sent för att spana in allt och det jag blev sugen på skulle inte ropas ut förrän senare så det blev inga inrop. Men jag älskade att vara där och insupa stämningen.
(null)
(null)
Hade gärna köpt denna lilla häst tex.
(null)
Eller lådan med porslin!
(null)
Även om det inte går att få nog av grötkladdiga, svettiga små bebishänder som vill klappa en på kinden och dra lite i håret så var det väldigt skönt att en dag få lämna bebis hos mamma och pappa och åka till Öland för egentid. Jag, Nicklas och ett par timmar där vi fick vara bara vi var väldigt behövligt! 
(null)
Vi åt band annat glass vid en äng och badade strax norr om Borgholm.
(null)
(null)
Ett besök uppe i Sandvik blev det också.
(null)
Njutbara dagar i vilket fall och Cornelis knäckte snabbkryparkoden där på det gulbrända gräset.
(null)
(null)