Bra start!

07.30, badtofflorna på och promenad ner till havet.
Njuta, andas in, känna vattnet mot fötterna.
Morgondopp, spana in pelikanen en bit bort, torka sig och sedan redo för en ny dag!


Bästa vägen till jobbet


Detta är min väg till jobbet. Mellan hotellet och vårt kontor här så är det typ 500 meter och det är inte den tråkigaste vägen att gå direkt. Även om endast 500 meter är långt nog för att bli blöt av svett i 33 gradig värme.

Jetlagen börjar nu bli ett minne blott och jag studsar inte lika lätt ur sängen på mornarna. Idag hade jag kunnat sova flera timmar till när klockan ringde. Gissar att värmen bidrar till en intensivare trötthet!
Hittils har vi inte varit lediga någon dag eller längre period sedan vi kom hit i torsdags. Två dopp i havet har det blivit men jag har inte lämnat hotellresorten och inte badat i poolen. Jag hoppas på att hinna ta en biltur någon dag och spana in den här ön så att det inte bara är ett all in clusive-hotell som blir min bild av denna exotiska ö!När jag satt på altanen och jobbade så fick jag besök av en stor jökla ödla! De är överallt här och de går liksom upp på altanerna och de lägger sig under solstolar och skrämmer livet ur folk! Men så längee det inte dyker upp någon orm så kan jag vänja mig vid ödlorna.

Hav, frukt och 30 grader varmt.

Det finns inte så mycket att skriva om när man är iväg såhär. Det finns liksom ingen vardag eller fritid som onte förknippas med jobb. Så det lär nog bli ett gäng inlägg med bilder på hav och palmer framöver som inte handlar om så mycket. 

Idag vaknade jag iaf en dryg timme senare än igår, det vill säga runt 06.30-tiden. Bättre än 5.45 iaf! Lite morgonträning hann jag med innan jag intog den här jobbiga frukosten...
Eller inte särskilt jobbig faktiskt!
Havsutsikt, färsk frukt, 30 grader varmt och manusskrivande. Kan sammanfatta denna dag med dem orden!