Guldkorn till helgen

Snart är det helg! Och denna helg skall jag få hänga med några av de guldkorn jag har äran att kalla vänner! Elli kommer från Oslo, Maria upp från Jönköping och sen är det vi och Sarah som njuter av varandra hela helgen lång! Middagar, musikal och mys står på agendan!


Sist vi sågs var på Marias bröllop, en av årets bästa dagar! Fasen så kul det var! 

Bilder lånade från Maria, tagna av fotograf Stina Gränfors.

Denna dagen ett liv

Skriv inläggstext 

Godmorgon septembersol och ledig tisdag sa vi igår. Många punkter på vår to-dolist bockades av. Vid lunchtid spontanare vi lite och åkte bort till Enskedeparkens bageri för sopplunch och bulle i solen. Älskar det där stället.

Granne med kolloniträdgårdar och ett stall gör att det verkligen känns som att man är på landet och inte bara några kilometer från Södermalm.

På eftermiddagen bar det av mot Sös för en förlossningsföreläsning. Kalaskulan som såg ut som en hård basketboll dagen till ära var med och levde rövare (läste att bebis i denna period sover 95% av tiden men det verkar denna inte ha förstått). Lite klokare blev vi men också lite svettigare. 

Storhandling på Willys följde och inköp av ny taklampa till vardagsrum. Tror ta mig fasen att lägenheten är typ så gott som helklar nu. Tog bara 10 månader.

Höstmiddag

Äntligen är vi inne i någolunda rutiner här hemma. Att få laga frukost exakt så som man vill varje morgon och sedan på kvällen laga middag. Alla dagar är det ju inte cirkusroligt men jag kan ändå finna ett litet lugn och trivsamhet i att slänga ihop något att äta tillsammans på kvällen.


Här om kvällen blev det en omelett i ugnen ihop med lite oliv/tryffelolje stekta mangoldblad med parmesan.

Mangold alltså, så jävla fina!

Visst ser det ändå lite klyschigt höstmysigt ut?! Även om intaget av middagen tar 10 minuter så sitter vi ändå ner, tillsammans, och äter middag som vanliga människor!