En eld, En ruckad rutin och en massage

Jo då, vi fick för oss att en valborgseld var av yttersta vikt att få beskåda igårkväll... Om det var värt det i efterhand? Svar Nej. NEJ med väldigt STORA bokstäver! Nog för att det var en skön promenad och kul att se det område där Nicklas växte upp men i övrigt var det inte ett snart drag. Vi har sedan ett tag tillbaka lagt Cornelis runt 20-tiden och det har, oftast, funkat väldigt bra. Så denna afton tänkte vi att han kanske somnar i vagnen istället vid typ samma tid... (null)
Det började bra iaf när vi gick ut vid 19.30. (null)
(null)
Väl i Skarpnäck så vaknade han dock. Inte så konstigt med en massa liv, rörelse och en eld som blåste gnistor och rök på oss. När vi fått beskåda flammorna från "julgranshögselden" så begav vi oss hemåt igen och C kunde inte komma till ro. Blev ledsen på slutspurten och slumrade till några minuter innan vi kom innanför dörren men vaknade igen när han kom upp ur vagnen. Sen var det kört. Ersättning, bröstet, sång, sång, sång, mer mat och gråt. 23.00 somnade han äntligen av ren utmattning och fortsatte sen att vakna, vara ledsen och äta varannan timme tills det blev morgon. Suck och stön. Aldrig att vi ruckar på hans kvällsrutin igen om vi inte måste...

Kan säga att det inte kunde passat bättre att jag just idag hade en massage inbokad som jag fått av Nicklas i present. 60min av knådande av proffesionell massör och svärmor var barnvakt så jag fick verkligen egentid. 
Slutet gott, allting gott! (null)

Kommentera här: